ANTALYA / KEPEZ - Antalya Eczacılar Ortaokulu

Antalya Eczacılar Ortaokulu

Eczacılar Ortaokulu Duacı Mah. 9127 sok.No73 KEPEZ/ANTALYA
Vizyon
Eğitim ve öğretim süreci içinde; “ Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren , kendisine , Ailesine ve Ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren , Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için ; Demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , teknolojiye, Değişim ve Gelişime Açık Yerel ve Ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.
Misyon
“ Yüce Türk milletinin ve insanlık aleminin sürekli gelişen ve değişen beklentilerine cevap verecek ,sağlıklı iletişim kurabilen,öz güveni tam sorumluluk alabilen,bilimsel ve analitik düşünceye sahip,teknoloji ile barışık,ahlaki değerleri gelişmiş,üretken ve yapıcı ,araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı ,Atatürk İlkeleri ile demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti ilkelerine sahip çıkan,insana ,tabiata saygılı ,fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller yetiştirmektir.”
Başarılar
Çeşitli Anadolu liselerine her yıl öğrenci göndermekte! Kepez çocuk keman korosunun yarısını öğrencilerimiz oluşturmakta.Sportif alanda her yıl düzenlenen turnuvalarda önemli sonuçlar almaktadırlar.
Öğretim Şekli :Tekli
Şehiriçi dolmuşlar ile Hat no:510